jueves, 19 de mayo de 2016

MEMÒRIA

Memòria, fil conductor de records i històries passades. Memòria, tova, com la cera, i plàstica , moldejable, subjectiva , de colors o en blanc i negra.
Memòria visual, sensorial, literària o històrica.
La memòria tan  volàtil  és bo materialitzar-la en escrits, cançons, contes, exposicions, mostres, llistes...la memòria pot esborrar-se i no quedar-ne res de res. Esfumar-se de cop.
Avui més que mai li trobo sentit a escriure aquest blog, és una memòria de vida, no massa extensa, però prou consistent  per retrobar-me si algun cop em perdo.
De vegades decidim esborrar memòria, en canvi ,d'altres, decidim tatuar memòries que queden clavades com àncores al nostre cervell.
Hi ha memòria dolorosa i n'hi ha d'alegra així que molts són els que  decideixen tirar la tovallola i quedar-se sense memòries. Viure en una amnèsia, si més no, lliberadora que perdona errors, malentesos, odis, rancunies i que agermana amb un dia a dia inconscient. És un començar amb la fulla en blanc, és un "borrón y cuenta nueva" molt particular i que només va amb un mateix.
Ja que el món segueix girant, cada cop més depressa, però sense memòria el temps s'atura i només és ARA. El passat no existeix, i el futur no es pot imprimir sense tinta, tan se val, no importa, qui ho recordarà?!

Suposo que sense memòria només et veus en els altres, en el que t'expliquen que has fet o has estat. En creure que en aquelles fotos antigues hi apareixes tu i que va haver-hi un temps que eres damunt la via, en el tren de la vida del que has decidit baixar per només contemplar , sentir, i esperar...


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Si así lo sientes, comenta, me encanta leerte.