viernes, 17 de junio de 2016

LES MENTIDES MÉS BONIQUES

Em vas dir les mentides més boniques. Des del començament, TOT era mentida. 

Perqué molts móns només són boniques mentides, fugides endevant per a cors massa sensibles i incompresos.
Sensacions que ens dolen i volem evitar, realitats virtuals en les que és més bonic viure, en les que podem ser qui volem.
Són tan boniques les mentides boniques, no tenen límit, i molta molta imaginació. Són somnis particulars i privats però que quan els compartim no ens adonem que podem fer molt de mal...perqué són mentida!.Tot i que per un temps prenen cos, es fan mig reals ja que els demés hi creuen.
Una amiga em va dir un cop que podem enganyar a tothom, menys a nosaltres mateixos...quanta raó en aquestes paraules. El nostre espai més intern coneix la veritat i es fa pena...però té més sentit tirar endevant i seguir mentint; funciona, sí,  fins que deixa de fer-ho. Fins que les mentides ja no esborren el que sabem en realitat, fins que el pit ens fa massa mal per seguir mentint, fins que no podem mirar als ulls dels demés i , pitjor encara, fins que no podem mirar-nos directament al mirall, senzillament, perquè no ens hi reconeixem.
Les mentides són dolces, anestessiants i narcòtiques; calmen el mal que fa la dura realitat, als cors massa sensibles i amb por a  la soledat.
Els grans mentiders són febles i egoïstes, prefereixen un decorat de món que el mateix món, prefereixen no saber , ni enamorar-se, ni comprometre's,  per no sentir... , sempre han de tenir una sortida d'emergència a la vista, per fugir com a lladres. Lladres de somnis i d'il·lusions, lladres de sentiments, vampirs cercant energies netes i sense engany on poder respirar i agafar nous aires, sempre per seguir mentint. Dolces mentides, qué boniques.

Em vas dir les mentides més boniques i el millor de tot és que ho sabia; perquè jo també em mentia pensant que eres qui no ets, pensant que realment eres especial.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Si así lo sientes, comenta, me encanta leerte.