lunes, 9 de junio de 2008

Quin bé de Déu!!!!!


Avui tota una colla hem anat a collir cireres. Els cirerers eren a la finca d'un amic d'una amiga...Un grupet després de col·le hem agafat els nens i cap al camp. La tarda era perfecta, no cremava el sol però amb una mica de caloreta...
La finca ,una miqueta amagadeta, és esplèndida, una masia i un munt de terra amb arbres fruiters, hortalises, camps, gossos i cavalls. Un cop hem arribat als arbres els nens s'han llençat a collir les preuades cireres. Els arbres n'eren plens, tots grans i petits vinga a collir, i collir, la temptació era massa grossa com per no menjar-ne mentrestant. Com més en collíem , més cireres hi havia a l'arbre, era com un infinit, com experimentar l'abundància cósmica de la natura. El plaer de menjar una cirera collida de l'arbre és...extasiant, l'olor de la cirera dolça, el color vermell brillant...estaven tan sucoses que un dels petits deia "Mira, mamà , tenen oli aquestes cireres", i quan te la poses a la boca i escoltes i sents entre les dents aquell "crec" amb l'explosió tot seguit del suc dolç, com un nèctar de vida...és senzillament acollonant.
Quan ja teníem el cubell mig ple hem berenat, pa amb xocolata, qué millor que això en mig del camp, com quan érem petits, tot bebent aigua fresqueta....
Qui vol viure a Barcelona???els anava dient a les meves amigues, mai vaig poder collir cireres quan era petita, i aquesta tarda per a mi ha estat especial; observar la meva filla i els seus amics, amb la naturalitat que collien cireres, com xalaven jugant, tastant-les, penjant-se-les de les orelles....qué bones....Nosaltres n'hem collit 6kg, demà en donarem als pares, impossible de menjar-nos-les tots sols sense agafar un atac de mal de panxa.
Estar prop la Natura és dels millors regals que he rebut darrerament....ém retorna la pau, l'alegria d'estar. Visca el temps de les cireres!!!!!
Entre nosaltres....molt millor que veure el culebrot Pura Sangre....

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Si así lo sientes, comenta, me encanta leerte.